Interaktivni Bukvar – među najboljim biznis idejama


Gde Investirati header Interaktivni Bukvar – među najboljim biznis idejamaNa internet portalu “Gde Investirati”, u članku o 10 najboljih biznis ideja na balkanu u 2012. godini, projekat Interaktivni Bukvar se našao na drugom mestu. U tekstu se dalje kaže da je poslovna filozofija Coprix Media inovativni obrazovni model dostupan svima, uz veoma ekonomične cene i da je jednostavan za korišćenje na platformama za aplikacije osetljive na dodir.

Dalje se ističe da je Interaktivni Bukvar započеt od strane nekolicine prijatelja sa željom pomognu u unapređenju trenutne situacije u obrazovnom sistemu Srbije i da se učini značajan korak ka savremenim metodama i učilima koja se primenjuju u svetu.

Gde Investirati1 Interaktivni Bukvar – među najboljim biznis idejama

U svetlu svetskih trendova u oblasti obrazovanja, Interaktivni Bukvar preskače celu generaciju nastavnih učila baziranih na klasičnim PC platformama, koja se pokazala kao nedovoljno efikasna i zasniva se na potpuno novom obrazovnom metodu zasnovanom na korišćenju interfejsa osetljivih na dodir. Ovaj metod obezbeđuje maksimalan nivo koncentracije i produženo vreme angažovanja u širokom opsegu uzrasta dece.

Više o ovom tekstu na sajtu Gde investirati.

IAB

Be Sociable, Share!
  • more Interaktivni Bukvar – među najboljim biznis idejama

This post is also available in: Engleski, Srpski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>