InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u Beču


Bec 1 lead InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u BečuUoči otvaranja  velike međunarodne manifestacije “Pioners Festival”, tim “InterAktivnog Bukvara”, koji sačinjavaju Vladimir Koprić, Marko Marinković i Goran Dimitrov iz Beograda, imali su, 29.oktobra u prestonici Austrije, tri značajna i uspešna susreta na kojima su predstavili projekat “InterAktivni Bukvar”. Ovaj projekat prvi put predstavlja Srbiju na “Pioneers Festival”-u, koji se održava u Beču od 29.do 31.oktobra 2012.

Koprić, Marinković i Dimitrov primljeni su u Skupštini grada Beča,  u predstavništvu Privredne Komore Srbije, kao i u Srpskom kulturnom i prosvetnom društvu Prosvjeta.

Prosvjeta 1 web InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u Beču

Goran Dimitrov, Prof. Srđan Mijalković i Marko Marinković

Na sastanku sa prof. Srđanom Mijalkovićem, predsednikom “Prosvjete” dogovoren je dalji oblik saradnje i razvoja “InterAktivnog Bukvara” na teritoriji Austrije.

Skupstina grada Beca web InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u Beču

Vladimir Koprić, Anica Macka Dojder, Goran Dimitrov i Marko Marinković

Tokom susreta sa gospođom Anicom Macka (Matzka) Dojder, poslanicom Socijaldemokratske partije Austrije (SPOe) u bečkom parlamentu, dogovoren je dalji tok implementacije projekta “InterAktivni Bukvar” na teritoriji Austrije za nemački jezik.

PKS Bec web InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u Beču

Vladimir Koprić, Vera Vidović i Marko Marinković

U razgovoru sa Verom Vidović, direktorkom predstavništva Privredne komore Srbije u Beču,  tim InterAktivnog Bukvara, stekao je uvid u trenutno stanje privrede i načine poslovanja na tržištu Austrije.

Be Sociable, Share!
  • more InterAktivni Bukvar: Uspešni sastanci u Beču

This post is also available in: Engleski, Srpski

Oznake:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>